Головна » Файли » Новини

1/2 фіналу. Розбір польотів
21.02.2016, 18:50

Розбір матчів 1/2 фіналу ДЮФЛКО з футзалу у Броварах

 

Результаті ігор. 1 гра ФК "Бровари" 9-1 ПФК "Рось" 2

1 гра пройшла цілком під контролем господарів які з розгромним рахунком перемогли 2 склад нашої команди. Воно і не дивно, адже 2 склад був створений саме для того, щоб  гравці які отримують мало ігрової практики могли отримати її більше. Господарі одразу почали тиснути на наші ворота, часто били,присенгували, контролювали м'яч, що і втілилося в 3 забиті м'ячі за перші 8 хвилин ігрового часу. Рось трималася досить добре на початку гри, але після кількох пропущених гра у команди зовсім не "клеїлась". Гравці нічого не змогли вдіяти прости комбінацій,ударів господарів, навіть капітан 2 команди, який частіше всього задіюється у 1 складі Кіріл Безкоровайний не зумів досить сильно підсилити гру. Єдиний гол у цьому противостоянні був забитий саме капітаном,але на більше команда не спромоглася, отже матч завершився з розгромним рахунком 9-1 на користь ФК "Бровари".

Друга гра. ПФК "Рось" 1  10-0 ПФК "Рось" 2

Друга гра також була дуже невдала для 2 складу Росі,але є 1 плюс,ця гда стала вдалою для першого скаладу. ПФК"Рось" 1 склад відразу взяв контроль у грі,який продовжувався всю гру. Багато били - багато забивали,саме за таким дивізом 1 команда перемогла дугу. Нічого незмігши противопоставити 1 складу,другий "з тріском" пролетів 10:0. Це найбільша перемога ПФК "Рось" в ДЮФЛКО з футзалу,яка нажаль стала і останньою. Матч завершився з рахунком 10:0 на користь 1 скаладу "Рось"

Третя гра. ФК "Бровари" 3-2 ПФК "Рось"

Матч за вихід у фінал,який нажаль пройшов не в нашу користь. Гра почалася з ударів по нашим воротам, але перші 15 хвилин тайму все що летіло у вората відбивав голкіпер "Рось" Андрій Віценко. На 16 хвилини гравець Броварів пройшовши 2 гравців наших гравців на лівому фланзі розмочив рахунок. Далі команда оживилась, почали створювати моменти,бити по воротах,комбінувати. на 23 хвилині неподалік воріт Броварів було назначено штрафний удар,до м'яча підійшов Олександр Терлецький і хоришим,сильним ударом в правий від воротаря кут "вколотив" м'яч в сітку воріт, цим же і зрівнявши рахунок. На прикінці тайму після атаки"близнючки" до гольової ми знову пропустили. У дугому таймі гра була під контролем нашої команди, багато було створенно моментів... 4 штанги, 2 поперечени,1 хрестовина, м'яч ну ніяк не хотів "заходити" у ворота наших суперників. Ми продовжували атакувати, але після помилки з правого флангу гравці команди суперника вийшли у 2 на воротая Росі,і розігравши його зробили рахунок 3-1. Рось атакувала, Бровари били по ногах,брудно грали,провоцирували. На прикінці матчу Бровари забули собі автогол, рахунок став 3-2. З надією на забитий м'яч Олександр Стамбуляк мчав до воріт суперника,який брудно відштовгнувши його руками впав на металевий штир. Олександр отримав травму коліна,ми бажаєму як найшвидшого одужання. Хочеться тільки спитати у керівнитства ДЮФЛКО, "куди ви дивилися коли дозволили проводити матч у такому залі". Віосутня богова лінія ауту,замість неї стіна, на паркері великі дири,які заважали нормально грати, а з полу стерчать металеві штирі - це все просто невкладається в голові! Отже матч завершився з рахунком 3-2 на користь господарів. ПФК "Рось" нажаль завершує свою участь у цьому турнірі,зупинившсь за крок до фіналу,але великі перемоги ще попереду і не потрібно засмучуватися.

 

 

$POLLC_4$
Категорія: Новини | Додав: Vitsen24 | Теги: ФК Бровари, ПФК Рось, 1/2, 3-2, півфінал
Переглядів: 358 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
More info
footer links
second footer links
Image gallery
contact
Phone: +38 097 069-36-85 Email: vitsen24@ukr.net
CHARLES S. ANDREWS
Біла Церква,вул.Ярмаркова
Location in google Maps