Головна » Файли » Новини

ФК "Любомир" vs ПФК "Рось". Анонс
01.04.2016, 13:52

ФК "Любомир" Ставище vs ПФК "Рось" Біла Церква

 

3 квітня на стадіоні у смт. Ставищі відбудеться перший матч 2 кола ДЮФЛКО між командами ФК "Любомир" та ПФК "Рось"

 

До слова про ставищан: у зимову перерву любомирці,як і "Рось" змінили емблему і назву команди. Раніше команда називалась ФК "Хілд Любомир" Ставище, а від тепер ФК "Любомир". Команда Марущака провела збір у Львові де взяла участь в турнірі "Галицька Зима 2016" і зайняла 15 місце із 20 команд.

 

Гра першого кола була за ФК "Любомир", які повністю контролювали гру. 1 коло ставищани завершили на 2 місці відстаючи від ДЮСШ "Зміна" 1 лише на 3 очка. Тож "Любомир" буде мотивований на перемогу не лише тому що це перша гра і хочеться розпочати з перемоги, а й щоб як омога блище підібратися до 1 місця.

 

ПФК "Рось" після першого кола займає 4 позицію в чемпіонаті ДЮФЛКО, що зберігає шанси на вихід до фінальної частини турніру, в яку виходить 4 команди. Наша команда відстає від 3 місця лише на 2 очки, а від ставищан на 4. Відстань не велика, яку можна скоротити обігравши "Любомир". Але і не потрібно забувати, що ДЮСШ "Зміна" 2 відстає лише на 1 очко і займає 5 місце, ДЮСШ "Колос" на 2. Тож не можна програвати, та дозволити супернику догнати себе в турнірній таблиці. Тож наша команда також буде досить мотивована. Очікуємо на хорошу гру, із спортивною злістю, та забитими голами у ворота ставищан!

 

До вашої уваги орієновні склади обох команд

 

 

Як бачимо у складі Росі відсутній воротар Андрій Віценко, він пропускає цю гру через застуду. Також під питанням гра 2 основних оборонців Дмитра Поліщука та Богдана Гронського, які тільки-тільки відновилися від травми коліна.

Категорія: Новини | Додав: Vitsen24 | Теги: орієнтовний склад, ПФК Рось, ФК Любомир, анонс
Переглядів: 930 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
More info
footer links
second footer links
Image gallery
contact
Phone: +38 097 069-36-85 Email: vitsen24@ukr.net
CHARLES S. ANDREWS
Біла Церква,вул.Ярмаркова
Location in google Maps