Головна » Файли » Новини

ПФК "Рось" 6-0 ФК "Каменяр"
17.04.2016, 13:48

                      ПФК "Рось" 6-0 ФК "Каменяр"

 

Голи: О. Стамбуляк (5), А. Чорний (1).

 

 

17 квітня на стадіоні в місті Терезино відбувався матч 13 туру ДЮФЛКО між командами ПФК "Рось" та ФК "Каменяр". Наша команда розпочала матч у такому складі: Воротар: Владислав Шлапацький. Захисники: Олександр Терлецький, Борис Лотоцький, Євген Скиба, Олександр Макаренко. Півзахисники: Владислав Адаменко, Ярослав Харченко, Євген Литвин, Володимир Хижевський, Артем Завадський. Нападаючий: Олександр Стамбуляк.

На заміну виходили: Андрій Віценко, Ярослав Ярмоленко, Артем Чорний, Кіріл Безкоровайний, Євген Васюк, Назар Кубарский, Ростислав Ястрєб, Ярослав Ткалич, Владислав Степченко, Констянтин Самійленко,

 

Матч відбувався за чудової погоди, і гра для нашої команди склалася дуже вдало.Ми зразу почали тиснути на ворота нашого суперника, і після 2 атаки м'яч на свій рахунок записав Олександр Стамбуляк. Не вспівши оговтатись, наш суперник знову пропустив гол, і знову Олександр Стамбуляк, відзначився вдруге за 1 хвилину. Далі гра трохи зщаспокоїлась, али Рось продовжувала контролювати гру, і під завісу 1 тайму Олександр відзначився втретє, 3-0. Саме з таким рахунком наша команда поверталася на гру у 2 таймі.

У 2 тамі нічого не змінилося і Рось контролювала гру далі. В одній із численних атак на ворота Каменяра, Олександр Стамбуляк  оформив покер забивши свій 4 гол у грі.Вийшовни на заміну Артем Чорний мав одразу кілька моментів, але із вигідних позицій не зміг завдати влучних ударів. У суперника не було моментів біля наших воріт, тільки 1 штрафний удар, який не вийшов у гравців Каменяра, м'яч прилетів прямо у руки нашому голкіперу.

 

Пройшовши самотужки із центру у фланг, та обігравши майже всю команду каменярів, Олександ Стамбуляк майстерно перекинув вороталя, і забив 5 гол у цьому матчі. До слова цей матч склався справжнім бенефісом для Олександра. На прикінці матчу Артем Чорний використав 1 із кількох моментів і забив 6 м'яч нашої команди.

 

Тож наша команда перемагає з рахунком 6-0 і перериває програшну серію в ДЮФЛКО, яка складалася з 2 матчів. Забивши 5 голів у цьому матчі Олександр Стамбуляк збільшив кількість голів в чемпіонаті київської області до 25.

Наступна гра відбудеться у м. Кагарлик з місцевою футбольною школою ДЮСШ "Кагарли". Бажаємо нашій команді побільше перемог надалі, і прдовжити боротьбу за місце у топ-4 ДЮФЛКО.

 

 

 

 

Категорія: Новини | Додав: Vitsen24
Переглядів: 552 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
More info
footer links
second footer links
Image gallery
contact
Phone: +38 097 069-36-85 Email: vitsen24@ukr.net
CHARLES S. ANDREWS
Біла Церква,вул.Ярмаркова
Location in google Maps