Головна » Файли » Новини

Результати ігор у Києві
14.03.2016, 21:49

В неділю 13 березня у Конча-Заспі відбувалися товариські зустрічі між ДЮСШ 1 (філіал Динамо Київ) та ПФК "Рось". Перша гра була між ДЮСШ 1 - ПФК "Рось". Гра розпочалася в такому складі: у воротах - Андрій Віценко, захисники (зліва на право) Олександр Терлецький, Артем Чорний, Владислав Степченко, Кіріл Безкоровайний, в опорній зоні Владислав Адаменко, у півзахисті діяли Ярослав Харченко, Олександ Макаренко, Володимир Хижевський, Євген Литвин, нападником був Олександ Стамбуляк. По ходу гри гравці часто змінювали свої позиції так як, Олександ Макаленко помінявся позиціями з Кірілом Безкоровайним, один пішов у півзахист,а інший у захист,а Євген перейшов на лівий фланг півзахисту. За відсутності основиних 2 центральних захисників Богдана Гронського та Дмитра Поліщука гра в обороні бола зовсім ніякою. На цій позиції були змушені грати нападник Артем Чорний та правий захисник Владислав Степченко. В цілому наша команда більше володіла м'ячем,атакувала, але мало била по воротах. За перший тайм ми створили декілька хороших моментів, та м'яч по зрадницькі влучав у стійку. Проблема з реалізацією - ось головний недолік нашої команди у першому спаринку 2016 року. Відомий усім футбольний закон " не забиваєш ти, забивають тобі" зіграв проти нашої команди. Прорвавшись по лівому флангу гравці ДЮСШ 1 відкрили рахунок у матчі. 1 тайм так і завершився за таким рахунком. у другому тайми ми також виглядали краще суперника, і також не реалізували 2 100% момента. Після розіграша кутового гравцями київської команди, невдало зігравши на виході воротарем нашої команди ми пропустили 2 м'яч. В кінцівкі гри ми могли зрівняти рахунок,але не скористалися своїми моментами тож матч так і завершився з рахунком 2-0 на користь ДЮСШ 1. 

Гра 2002 року проходила за схожим "сценарієм" та завершилася з рахунком 3-2 на користь ДЮСШ 1. Голи на рахунку Євгена Литвина та Ярослав Атаманенко.

Досить не погана гра наших команд. Головною проблемою залишається - реалізація. Що ж бажаємо успіхів нашим командам у наступних спарингах.

Відеоогляд матчу - ТУТ 

Категорія: Новини | Додав: Vitsen24 | Теги: Динамо Киїй, ДЮСШ 1, ПФК Рось, товариська гра, 2-0
Переглядів: 443 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
More info
footer links
second footer links
Image gallery
contact
Phone: +38 097 069-36-85 Email: vitsen24@ukr.net
CHARLES S. ANDREWS
Біла Церква,вул.Ярмаркова
Location in google Maps