Головна » 2015 » Листопад » 14 » ФК #Карат 0-2 ФК #Рось
13:59
ФК #Карат 0-2 ФК #Рось

Перемога над "брудним" суперником

ФК #Карат 0-2 ФК #Рось

15 жовтня на стадіоні "Колос" у м. Богуслав відбулася гра між місцевою командою Карат, та нашою білоцерківською Россю. Гра проходила за хорошої сонячної погоди. З перших хвилин господарі дали зрозуміти, що легкою прогулянкою для нас цей матч не вдасться. Карат починав всією командою давити на нашу команду: постійно контролювали м"яч,проривалися до наших воріт, та іноді завдавали удари по воротах.
Вичекавши помилку зі сторони господірів,наша команда вибігла в контр атаку,яку завершив Олександ Стамбуляк чудовим ударом з лівої ноги. 0-1. До кінця 1 тайму ми всією командою сіли в оборону і не давали супернику створювати моменти біля наших воріт.
2 тайм переврнув все з ніг на голову. Рось взяла гру під свій контроль,ми почали багато атакувати,створювати моменти біля воріт суперника,бити по воротах. В одному із таких моментів Олександ Стамбуляк прорвався з центру на лівий фланг, і перегравши захисників та голкіпера, котнув м"яч носком і забив свій 2 гол. Ніхто із захисників Карату не зумі зупинити удар Олександра. 0-2. У наших суперників була можливість відіграться зі штравного удару,але А. Віценко перевів його на кутовий удар.Згодом богуславці знову мали шанс відіграти 1 м"яч,але після виходу 1 на 1 гравець Карату програв цю дуель з нашим голкіпером. Матч закінчився з рахунком 0-2 в нашу користь. У цьому матчі чудовою грою запам"ятались нападник Олександр Стамбуляк,який вкотре забиває в кожному матчі,та захисника Дмитра Поліщука який не дозволяв суперникам ні бити по наших воротах,ні проходити до нашого штрафного майданчика.

Хотілося б відмітити "Брудну гру" наших суперників. Вони доуже часто фолили на нас,били ззаді по ногах і штовхали у спини. Окремо хотілося б відмітити гравців старшої команди Карат,які сиділи за воротами А. Віценка і намагалися його збити з толку,не дававши приймати правильні рішення. Вони кидали всяким брудом по нашому голкіперу,не ценгурно висловлювались про нього, і загалом про нашу команду. Хочеться їм сказати лише одне: Хлопці подивіться на рахунок матчу і потім висловлюйте свою думку про нашу команду!

Отже, ми набрали чергові 3 очки в #ДЮФЛКО і маємо 13 балів.
Наступна гра буде у неділю 17 жовтня проти команди "Олімп" Фастів.
Бажаємо перемог нашій команді, і продовжувати вигравати всі матчі.

Переглядів: 308 | Додав: Vitsen24 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
More info
footer links
second footer links
Image gallery
contact
Phone: +38 097 069-36-85 Email: vitsen24@ukr.net
CHARLES S. ANDREWS
Біла Церква,вул.Ярмаркова
Location in google Maps