Головна » 2015 » Листопад » 14 » ФК #Рось 1-1 ФК #Арсенал
12:20
ФК #Рось 1-1 ФК #Арсенал

 

Хороший результат з принциповим суперником.

ФК #Рось 1-1 ФК #Арсенал

Дербі Білої Церкви завершилося нічійним рахунком 1-1. 8 жовтня на стадіоні "Трудові Резерви" проходим матч між принциповими с суперниками - білоцерківськми "Рось" та "Арсенал"

Склад ФК #Рось на цю гру: у воротах В.Шлапацький, захисники О.Терлецький,Б.Гронский,Д.Поліщук,Ж.Скиба,півзахисники В.Степченко,В.Хижевький,Я.Ярмоленко,Я. Харченко,В.Адаменнко,нападаючий О.Стамбуляк.

Взагалом матч проходив на рівні,комади по черзі володіли м"ячем,обмінювалися ударами по воротам суперника. 1 момент створив саме Арсенал,але удар прийшовся мимо воріт. Наступний час наша команда володіла м"ячем та створювала тиск на суперника,що і призвело до забитого м"яча у ворота Арсеналу.Під час однієї з атак нападаючий "Рось" Олександ Стамбуляк створював тиск на захисників суперника,який в кінці-кінців помилився і Олександр не змарнував свій шанс і відкрив рахунок у матчі. Надалі гра була рівною поки наш гравеци не сфолив на гравцеві Арсеналу що призвело до штрафного.
4 номер суперника ударом зі штрафного від стійки забив у "дев"ятку" наших воріт - без шансів воротаря.
Перша частина 1 тайму була під нашим контролем,Ярослав Харченко прорвавшись лівим флангом вийшов нра побачення з голкіпером Арсеналу,але нажаль не зміг його переграти. У наступному моменті О.Стамбуляк прорвавшись по центру ло штрафного майданчика суперника отримав удар по ногах,але суддя матчу проігнорував цей момент. 2 частина 2 тайму була під контролем Арсеналу,вони багато атакували,але це нідочого не призвело.
Отже, матч закінчився з рахунком 1-1. Окремо хотілося б відмітити класну гру Ярослава Харченка.
Ось ми набрали іще 1 очко в #ДЮФЛКО.
Наступна гра в п"ятницю 9 жовтня у місті Кагарлик з місцевою командою ДЮСШ "Кагарлик".Бажаємо успіху в наступній грі нашій команді!

Переглядів: 325 | Додав: Vitsen24 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
More info
footer links
second footer links
Image gallery
contact
Phone: +38 097 069-36-85 Email: vitsen24@ukr.net
CHARLES S. ANDREWS
Біла Церква,вул.Ярмаркова
Location in google Maps