Головна » 2015 » Листопад » 14 » ФК #Шторм (Миронівка) 0-2 ФК #Рось (Біла Церква)
13:56
ФК #Шторм (Миронівка) 0-2 ФК #Рось (Біла Церква)

Ні шансу для суперника!

ФК #Шторм (Миронівка) 0-2 ФК #Рось (Біла Церква)

Гра за традицією почалася з атак нашої команди.Ми одразу почали створювать моменти біля воріт суперника,але з початку забити не вдавалося. на 28 хв. матчу замість Ярослава Харченка №13 вийшов Артем Чорний №6. В наступіній же атаці після виходу Артема на поле він вразив ворота суперника із 100% точністю,майстерно перегравши воротаря. 1-0. 
Далі суперник трохи оживився і почав активно іти в пресинг,але нічого в них не виходило. 1 тайм завершився за перевагами нашої команди: удари по воротам,володінням м"ячем та ін.
2 тайм ми знову ж таки розпочали з пресингу,багато били по воротах. Після удару К. Безкоровайного м"яч повав у стійку воріт суперника.Артем Чорний добив м"яч у ворота суперників,захисник вибив м"яч уже за лінією воріт,але суддя не побачив у цьому моменті гола.Олександр Стамбуляк вкотре забив , після сольного проходу з флангу в центр майстерно перегравши воротаря Шторма.
Суперники не завдали за всю гру ЖОДНОГО удару по наших воротах,так що В.Шлапацькому на А. Віценко доводилось просто мерзнути у своїх воротах.

Щож ми заробили наступні 3 очки в #ДЮФЛКО , тепер у нас 10 очків
Наступна гра 14 жовтня проти ДЮСШ Богуслав.

Бажаємо успіху нашій команді та по більше на далі перемог!

Переглядів: 591 | Додав: Vitsen24 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
More info
footer links
second footer links
Image gallery
contact
Phone: +38 097 069-36-85 Email: vitsen24@ukr.net
CHARLES S. ANDREWS
Біла Церква,вул.Ярмаркова
Location in google Maps